Medewerkers

 

desiree snellenburg

Mw. P.D. (Desiree) Snellenburg, GZ-psycholoog / eerstelijnspsycholoog 

Werkzaam op dinsdag en donderdag in Duiven, op maandag, woensdag en vrijdag in Arnhem-Zuid. Gespecialiseerd in begeleiding van oncologie patienten en/of hun naasten, arbeidsgerelateerde problematiek, schematherapie en EMDR. 
pdfGGZ Kwaliteitsstatuut


elly buytenhuijs

Mw. E.L. (Elly) Buytenhuijs, GZ-psycholoog, supervisor Vgct

Werkzaam op vrijdag in Duiven. Gespecialiseerd als cognitief gedragstherapeut tevens supervisor, EMDR, schematherapie en reattach (een experimentele vorm van schematherapie), interpersoonlijke psychotherapie (IPT), gezins- en relatietherapie. 
pdfGGZ Kwaliteitsstatuut


simone rutjes 2017

Mw. S. (Simone) Rutjes, GZ-psycholoog 
Cognitief gedragstherapeut VGCt in opleiding 

Werkzaam op maandag en woensdag in Duiven, op donderdag en vrijdag in Arnhem-Zuid. Speciale belangstelling voor angst-, stemmings-, trauma-en persoonlijkheidsproblematiek, die zich specialiseert in cognitieve gedragstherapie, EMDR en schematherapie. Ook bekwaam in divers psychodiagnostisch onderzoek.
pdfGGZ Kwaliteitsstatuut


monique thijssen 2015

Mw. M. (Monique) Thijssen, GZ-psycholoog / Registerpsycholoog NIP / Arbeid & Organisatie

Werkzaam op maandag, dinsdag (middag en avond), donderdag en vrijdag (ochtend) in Duiven. Gespecialiseerd in de behandeling van depressies, angst- en paniekklachten, traumaverwerking, klachten door overbelasting en arbeidsgerelateerde problematiek en bekwaam in onder andere de toepassing van CGT, ACT (Acceptance and Commitment Therapy) en EMDR.
pdfGGZ Kwaliteitsstatuut


annemarie van rijswijck

Mw. J.M. (Annemarie) van Rijswijck, GZ-psycholoog

Werkzaam op donderdag in Arnhem-Zuid. Gespecialiseerd in arbeidsgerelateerde problematiek, EMDR.
pdfGGZ Kwaliteitsstatuut